Stilska preobrazba

Ko govorimo o stilski preobrazbi govorimo o iskanju nekega imidža oz. neke osebnosti in nekega stila oblačenja, ki najbolj ustreza posameznikom. Nadgradnja stilske preobrazbe pa je popolna preobrazba. To je popolna preobrazba telesa, torej hujšanje, striženje las, spreminjanje sloga skratka sprememba celotnega človeka. Poznamo različne popolne preobrazbe. Naprimer vsem najbolj poznana je popolna preobrazba telesa oz. človeka samega. O preobrazbi pa govorimo tudi kadar želimo popolnoma spremeniti svoj dom.stilska preobrazba

Popolna preobrazba je širok pojem, ki ni točno opredeljen. Ena izmed opredelitev pravi, da je to način preobrazbe telesa, ki vključuje spremenjen način prehranjevanje in vsega, da bi dosegli boljši rezultat na področju lepote. Pri stilski preobrazbi gre le za iskanje stila, pri popolni preobrazbi pa so ljudje, ki imajo tudi slabo samopodobo, mogoče zaradi debelosti oziroma različnih dejavnikov in rabijo svetovanje na vseh področjih, ne le na področju stilistike. Pri svetovanju za popolno preobrazbo pa je dobro, če ne že potrebno, upoštevati pravilne nasvete in res imeti ob sebi za pomoč le najboljše strokovnjake na tem področju.

V modnih medijih lahko pogosto zasledimo prispevke o popolni preobrazbi številnih ljudi, ki so bili prej zelo neurejeni in za povrhu še z močnejšo postavo in so se s pomočjo strokovnjakov in pravimi prijemi prelevili v prave suhljate lepotce oz. lepotice.

Kot rečeno se ljudje za takšno preobrazbo največkrat odločijo, ker so tarča posmehovanja. Seveda pa ta korak ni najlažji. Za uspeh namreč ne smemo nikoli pozabiti na optimizem in dobro voljo, saj nas bo le to pripeljalo do končnega rezultata s katerim bomo zadovoljni. Za pomoč pri preobrazbi si lahko v nadaljevanju preberete enega izmed ključnih elementov, ki se skriva v pravilnem prehranjevanju.

Kot prvo morate vedeti kaj so neustrezne prehranske navade. To so: jutro brez zajtrka, premalo obrokov, beli kruh, mastna hrana, kombiniranje ogljikovih hidratov in maščob, sladka pijača. Za pravilen in uravnotežen dan je dobro da pojemo kosmiče za zajtrk in da imamo 6 uravnoteženih obrokov, jemo meso in zelenjavo. Pijemo le vodo in čaj, ter se veliko gibamo in po fizičnem naporu spijemo beljakovinski napitek.

Kdor upa vztraja, kdor vztraja zmaguje!