Igre in zabava

Smešna darila za prijatelje

V času različnih praznovanj in zabav, se vedno znova sprašujemo kakšno darilo kupiti. Darilo je lahko povsem enostavno in tradicionalno, recimo nogavice za dedka ali vrečka različnih oreščkov za hčerko, če vas obdaruje Miklavž. Tudi za Valentinovo običajno nimamo težav. Bombonjere, cvetje, parfumi in nakit, bodo vedno zaigrali na pravo struno ob tem čustvenem dogodku, ki ga običajno preživite z vašim partnerjem.smešna darila
Seveda pa so lahko v igri vedno tudi smešna darila. Le zakaj se ne bi ob nekem veselem dogodku pozabavali? Pa ne razmišljajte sedaj samo v smeri, da bi svojemu dragemu kupili predpasnik za v kuhinjo, ki ga po možnosti nikoli ne bo oblekel, ker ni v črni barvi, ampak je vijoličen in ima na hrbtu narisano čebelico. Darila, ki bodo popestrila vesel dogodek, kot je rojstni dan, obletnica, godovanje ali kateri drugi veseli dan, kot so pričetek službe, obletnica zveze s partnerjem, fantovščina ali dekliščina, so lahko zares najrazličnejša.


Razmišljajte široko in ni nujno, da so darila neokusna. Torte z narisanim penisom niso niti najmanj okusne, umetni vetrovi (po domače prdci) so že zdavnaj iz mode. Bodite bolj izvirni in ni vam treba lastnoročno narediti darila, da bo le to izgledalo zabavno. Lahko je tudi enostavno darilo, pa je na hecen način zapakirano. Denimo obesek za ključe (še bolje pa, če so kar ključi od novega avtomobila 🙂 ) v majhni škatlici, pa ta v večji škatlic in le ta še v večji in tako naprej. Vse skupaj pa v ogromni škatli, da bo obdarovanec pomislil, da ste mu kupili najmanj omaro.
Za smešna darila ni potrebno imeti sto idej. Dovolj je že trenutek navdiha, ena dobra ideja in če boste vse skupaj izpeljali do konca tako kot je treba, bo obdarovanec navdušen, družba pa bo dobro razpoložena nadaljevala praznovanje. In ne pozabite, da je sploh za moške, lahko zabavno darilo, ki pa ga bo na koncu morda še najbolj vesel, seveda na skrivaj, kakšna njemu ljuba igrača iz otroštva. Sedaj je sicer v trgovinah na voljo v modernejših različicah, a če se je kot otrok rad igral s policijskimi avtomobili iz Lego kock, se bo gotovo razveselil modernejše izvedbe tudi sedaj. Pa še kadarkoli ga lahko ponovno razstavi in ponovno sestavi. Vsekakor velja popestriti imenitne dogodke s kar najbolj veselimi darili.
Oglejte si še darila za otroke!