Vsebina na majici po vaši meri

Ste se kdaj želeli obleči v majico, pulover ali v kateri drugi kos oblačila, ki bi bil res nekaj posebnega? Narejen po vaši meri? V prav vseh pogledih? Ko ste za takšnim oblačilom brskali po različnih prodajalnah s tekstilom, ste bili vse prej kot uspešni. Na srečo si v tem hipu lahko kar sami naredite poljuben kos oblačila, in to po svoji meri. Print na majice vam omogoča, da je na oblačilu točno takšna vsebina, ki vam je najbolj pri srcu.

Tudi sicer je potisk majic vse popularnejša storitev, saj si ljudje vse bolj želijo nositi unikatna oziroma personalizirana oblačila. Takšna storitev pa je še posebej dobrodošla, ko na primer za svoje podjetje želimo naročiti nekaj kosov promocijskega tekstila.

Potisk majic
Potisk majic je vse popularnejša storitev,

Ugoden in hiter potisk na vse vrste tekstila

Če je včasih print na majice potekal precej časa in ste morali na naročilo čakati več dni, je danes storitev lahko opravljena že v dobrem dnevu. Prav tako vam za to ni potrebno hoditi daleč od doma, temveč si potisk majic lahko naročite kar na daljavo. K sreči je namreč veliko odlične spletne ponudbe, ki vam poleg printa oziroma potiska na različne kose tekstila omogoča še marsikaj drugega.

Print na majice si izberete po tem, ko že določite vrsto tekstila oziroma majice za print. Pomembno je, da pazite pri izbiri velikosti, materialov in barvnega odtenka. Za piko na i lahko sami poskrbite za vsebino printa ali pa vam jo predlaga ponudnik sam. Veliko dobrih idej oziroma vsebine za potisk majice vam je na sploh prav tako na voljo na spletu.

Lepo zasnovan potisk na majice

Potisk majic prinaša še lepši in mikavnejši rezultat, če pazite na mesto potiska. Ta mora biti na tekstilu dobro viden. To je precej odvisno tudi od izbire barvnih odtenkov. Pazite, da bo barva besedila takšna, da se bo dobro razbrala iz same podlage. Mesto printa vam lahko predlaga kar ponudnik sam.

Potisk majic
Potisk majic prinaša še lepši in mikavnejši rezultat, če pazite na mesto potiska.

Najpomembneje je torej, da na koncu printa na majice dobite rezultat, ki ste si ga želeli. Slabo viden print majice v resnici ne bo prav nič koristil.

Poslovna darila s privlačnimi potiski 

Čeprav je ponudbe s personaliziranimi darili na trgu več kot dovolj, pa včasih nikakor ne uspemo najti najprimernejša. Personalizirana darila morajo v prvi vrsti ugajati osebi, ki jo bomo obdarili in ne samo nam. Takšna vrsta daril se vse pogosteje daje tudi v poslovnih krogih. A v tem primeru je treba biti še toliko pazljivejši. Drugače je, če obdarujte bližnjo osebo kot osebo, s katero delujete poslovno.

Poslovna darila s potiskom so najpogosteje v obliki stekleničk za vodo, vrečk, USB ključkov, zapestnic, dežnikov, vžigalnikov. Torej gre za darila, ki sama po sebi niso preveč draga, a so toliko uporabnejša ter prikupnega videza. Po drugi strani pa je poslovno darilo s potiskom lahko tudi kakšen kos tekstila. Takšna poslovna darila s potiskom so še posebej dobrodošla za zaposlene in poslovne partnerje pa tudi redne stranke.

Naročilo personaliziranega darila

Želite ljubljeno osebo obdariti na svojevrsten oziroma na unikaten način? Potem so personalizirana darila kategorija, ki se vam jo splača nekoliko temeljiteje preveriti. Ko boste ugotovili, kateri izdelek je najustreznejši, se lahko lotite personalizacije.

Lahko se na primer odločite za personalizirano skodelico, na kateri bo ime obdarjenca oziroma obdarjene ali pa lepa misel, ki je zanj oziroma zanjo značilna. V resnici lahko na takšen ali podoben način personalizirate čisto vsak izdelek. Najpomembneje je, da bo darilo obdarjencu všeč in da bo kar se da tudi uporabno.

Poslovna darila s potiskom
Poslovna darila s potiskom so najpogosteje v obliki stekleničk za vodo, vrečk, USB ključkov, zapestnic, dežnikov, vžigalnikov.

Darila za poslovne namene

Promocijska oziroma poslovna darila bi moral na zalogi imeti prav vsak uspešen poslovnež. Če ne drugega vsaj nekaj poslovnih daril s potiskom logotipa. Poslovna darila s potiskom lahko namreč vedno podarja, ne glede na to, kje se nahaja. Morda čisto po naključju sreča človeka, ki se zanima za produkte, ki so vezani na njegovo poslovanje. V tem primeru je na primer kemični svinčnik s potiskom odlično darilo, na katerem je razvidna številka in ime podjetja.

Sicer pa so poslovna darila s potiskom dobrodošla tudi na sestankovanjih z različnimi poslovnimi partnerji. Darilo v tem primeru simbolizira znak spoštovanja ter hvaležnosti, da so se udeležili sestanka ter na njem sprejeli nekaj zelo pomembnih dejstev. Poslovna oziroma promocijska darila so prav tako nepogrešljiv del sejmov in drugih podobnih prireditev.