Dodatki za Samsung Galaxy mobilne telefone

Dodatki za Samsung Galaxy vključujejo tudi ovitke za telefone, ki zaslon in celotno ohišje ščitijo pred poškodbami ob padcih, poškodbami ob razlitju tekočine ter pred praskami in odrgninami. Ovitki za telefone nudijo na izbiro mnogo različnih vzorcev, motivov, barv in materialov. Vsem je pa skupno to, da se popolnoma prilegajo posameznemu modelu telefona. Nekateri ovitki se namestijo le na hrbtišča telefonov, kjer je zaslon še vedno odprt, spet drugi pa nudijo etuije na preklop, kar pomeni, da z njimi lahko zaslon tudi prekrijemo.

Etuiji kot dodatki za mobilne telefone Samsung Galaxy
Etui kot denarnica – dodatki za mobilne telefone Samsung Galaxy S10 Plus

Nekateri etuiji in ohišja so izdelani iz mehkejše ali bolj trde plastike, drugi ovitki pa so izdelani iz prestižnega usnja. Ovitki za telefone poleg zaščite nudijo tudi izražanje osebnega sloga in kreativnosti, saj jih je mogoče kupiti v različnih barvnih odtenkih s posameznimi slikami in motivi, ki si jih izberemo po lastnih željah.

Bluetooth slušalke kot dodatna oprema za mobilne telefone

Dodatki za mobilne telefone Samsung Galaxy vključujejo tudi Bluetooth slušalke, ki uporabniku omogočajo prostoročno komuniciranje, pri čemer je pametni telefon z brezžično tehnologijo povezan z napravo, ki jo zataknemo za ušesa. Bluetooth slušalke, ki jih lahko naročimo v spletni trgovini z dodatno opremo za telefone na naslovu www.gizzmo.hu, omogočajo, da s pritiskom na gumb sprejemamo klice iz telefona, upravljamo z dohodnimi kot z izhodnimi klici ter hkrati poslušamo zvočne posnetke in glasbo s kristalno čistim zvokom.

Dodatno opremo za prostoročno komuniciranje lahko polnimo s kabli, ki so povezani v telefon. Če pa v telefonu ni dovolj razpoložljive baterije za polnjenje naprave, pa obstaja možnost polnjenja s priloženimi polnilnimi postajami ali preko kabla v računalniku.