Polnilna postaja WayteQ

Vsakdo, ki pogosto potuje, se na neki točki zave, kako odvisen je od svojih elektronskih naprav …zlasti še, ko je daleč od doma. Prazna baterija katere koli elektronske naprave je zadnja stvar na svetu, ki bi si jo želeli, spodobna polnilna postaja pa lahko pomeni rešitev iz zagate in vam popravi dan.power-bank
Polnilne postaje ali power banks so prenosne dodatne baterije ali zunanji polnilci, ki so izjemno koristni, če ste na poti in morate poskrbeti, da vaša prenosna naprava nemoteno deluje. Seveda pa morate vedeti, katera polnilna postaja je primerna za vašo napravo.
Prvo in nesporno pravilo pa je naslednje:
Zmogljivost polnilne postaje mora najmanj ustrezati zmogljivosti baterije vaše mobilne elektronske naprave. V takem primeru boste lahko svojo napravo do konca napolnili vsaj enkrat. Seveda lahko izberete tudi tako z večjo kapaciteto, za katero pa boste morali odšteti kar nekaj več denarja. Smiselnost takega nakupa je pogosto pametno dodobra pretehtati.
Drugo pravilo, ki ga je treba upoštevati je:
Preverite specifikacije vašega osnovnega polnilca, ki ste ga dobili skupaj z napravo. Izhodni tok polnilne postaje mora biti najmanj enak izhodnemu toku izvornega polnilca. Ta podatek je navadno naveden v amp ali miliamp in vpliva na hitrost polnjenja naprave. Če je izhodni tok nižji se vam lahko zgodi, da bo vaša naprava porabila več elektrike, kot jo bo od polnilne postaje prejela, vi pa boste v kratkem končali s prazno baterijo.
Če morate napolniti več prenosnih naprav, preverite, s koliko porti in kabli je opremljena polnilna postaja. Istočasno polnjenje več naprav pomeni prihranek časa. Seveda pa mora biti zmogljivost polnilne postaje najmanj enaka potrebam naprav, ki jih želite napolniti.
Tretje pravilo naj upoštevajo predvsem tisti uporabniki, ki želijo zagotoviti varnost in dolgo življenjsko dobo naprav:
Preverite zaščito – kratki stik, ki varuje naprave in preprečuje njihov vžig. Poleg tega prekine polnjenje, ko je naprava polna, kar podaljšuje tudi življenjsko dobo vsake baterije.
Vse osnovne opisane karakteristike in še več, lahko najdete pri polnilnih postajah podjetja WayteQ, ki je visokozmogljive polnilne postaje lansirala pod blagovno znamko YooBao. Podjetje WayteQ je prisotno na slovenskem trgu že od leta 2009 dalje. Vse večje število zadovoljnih uporabnikov njihovih naprav pa potrjuje zavezanost podjetja k inovacijam in odličnosti. Produkte podjetja WayteQ lahko najdete na njihovi pooblaščeni spletni strani.