Kako izgubiti težo?

Zaradi današnjega hitrega tempa življenja se je način življenja skupaj z navadami spremenil pri marsikomu. Ogromno takih trpi zaradi prevelike telesne teže.

hujšanje

Na voljo imamo ogromno shujševalnih programov. Dejansko industrialci veliko zaslužijo na ta račun. Npr. s fitnes centri. Toda v prenapolnjenih urnikih je težko najti čas za obisk fitnesa. V nadomestilo nam na internetu ponujajo shujševalne programe. Itak izum Američanov. Pa delujejo?

Veliko nam pove dejstvo, da obstaja več diet kakor prebivalcev Slovenije. Od takih, ki temeljijo na vaši osebnosti in navadah, do takih, ki jih podpira cel kup priznanih zdravnikov. Toda v programih za hujšanje je razlika ta, da ne le omejijo način prehranjevanja, temveč tudi zapovedujejo telovadbo. S primerno prehrano in kurjenjem večih kalorij, kakor jih zaužijemo, hujšamo. Zdaj pa pač treba iznajti še milijon takih različic, da bi privabljali ljudi in zaslužili.

Vsi smo neprestano zaposleni in neprestano hitimo po opravkih. Morda pa bi svojo težo lahko obvladali že tako, da bi jedli bolj zdravo in se občasno spravili na kolo namesto v avto, kaj pravite? Pa še bio in eko bomo na ta način.