Igre in zabava

Najboljše darilo za 30 let

Ne veste, kaj bi podarili prijateljici ali prijatelju za 30 let? Se s sodelavci že nekaj časa dogovarjate, da boste nekomu v kolektivu za 30 let podarili nekaj lepega, a ne veste, kaj bi to bilo? Morda pa 30 let praznuje vaš sin ali hčerka, zato bi mu za ta jubilej radi pripravili nekaj posebnega? Kaj podariti za okroglo obletnico, ki za marsikoga pomeni pomembno prelomnico, ki jo je treba obeležiti in si jo zapomniti s prav posebnim praznovanjem?darilo-za-30-let
Darilo za 30 let mora biti kot vsako drugo darilo prilagojeno slavljencu ali slavljenki in njegovim oziroma njenim željam. Kakšno darilo boste podarili, je odvisno tudi od tega, kako blizu ste osebi, ki praznuje rojstni dan in kaj ta oseba od darila pričakuje – lahko namreč podarite nekaj za spomin ali pa kaj takšnega, kar bo slavljenca ali slavljenko nasmejalo tako zelo, da si bo darilo in praznovanje 30. rojstnega dne zapomnil za vse življenje.
Navadno je z darili tako, da predstavnicam ženskega spola podarjamo rožice, nakit in druge modne dodatke, včasih kaj za gospodinjstvo ali različne ljubke spominke, slike in druge dodatke za polepšanje doma, darila za moške pa so vedno problem. Kaj še podariti moškemu za 30 let poleg klasične steklenice vina ali kakšne druge alkoholne pijače? Kako presenetiti in izbrati najboljše darilo za 30 let?

Uporabno darilo

Če darilo za 30 let podarjate komu, ki je bolj praktične narave, potem bo zagotovo vesel česa uporabnega. Tako lahko moškemu, ki praznuje 30. rojstni dna podarite ovitek za iPad ali tablico oziroma tablični računalnik, gurmani bodo veseli stojala za pršut, prav vsak moški pa bo zelo vesel, če mu bo partnerica za rojstni dan podarila seksi in udobno spodnje perilo. Tudi moške ure bodo zelo priročno darilo za rojstni dan.

Zabavno darilo

Zabave za 30 let so pogosto nore in nepozabne, takšne pa jih lahko naredite tudi z izvirnimi darili, kot je na primer pivski nahrbtnik, s katerim boste razveselili slavljenca in ga povrhu vsega še dobro nasmejali. S takšnim darilom se boste prav vsi, ki boste skupaj praznovali trideseti rojstni dan, zabavali še dolgo v noč, kasneje pa se boste še vrsto let spominjali takšnega posebnega in norega darila.

Morda pa podarite kaj drugega?

Idej, kaj podariti za 30 let, je ogromno, le pobrskati morate za njimi. Obiščite metroshop.si, kjer boste našli veliko zanimivih in izvirnih idej za darila – zagotovo bo med njimi tudi darilo, ob katerem boste po dolgotrajnem premišljevanju, kaj kupiti nekomu za 30 let, in iskanju primernega darila, kar naenkrat vzkliknili: »To je to! Točno tisto, kar iščem!«

Morda nimate idej za poslovna darila? Preberite naslednji zanimiv članek.