Kako se zrediti na zdrav način

Kako se zrediti, je torej pogosto vprašanje, na katerega vam lahko pomagajo odgovoriti tudi številni trenerji. Marsikdo med njimi bi vam že na začetku predlagal, da poleg specifične vadbe, posegajte še po zelo kaloričnih vnosih hrane. 

Primanjkljaje kalorij lahko na odličen način zapolnite tudi z uživanjem super smutijev. Obstaja kar nekaj super receptov za tovrstne napitke. Odličen smuti si lahko pripravite iz ovsenih kosmičev, pravega grškega jogurta, jagodičevja, arašidovega masla ter mleka.

VIDEO: 4 učinkoviti triki kako se zrediti na zdrav način

Privoščite si zadostno mero beljakovin 

Pri vprašanju, kako se zrediti, imajo zelo pomembno vlogo tudi beljakovine, tako kot v življenju na sploh. Izjemno pomembno je, da poskrbite za njihov zadostni vnos.

Kako se zrediti? Z jajci.
Jajca vsebujejo veliko beljakovin, ki vam omogočajo da se zredite na zdrav način

Paziti morate le, da jih v svojo prehrano vnašate iz kakovostnih virov, kot so, na primer, ribe, jajca, pusto piščančje meso, mlečni izdelki, predvsem zrnati sir, grški jogurt, skuta, ter kakovostni beljakovinski napitki. 

Privoščite si dobro mero kakovostnega počitka 

Poleg višjega vnosa kalorij ter optimalne količine beljakovin boste morali poskrbeti še za zadosten ter kakovosten spanec, če se boste želeli na zdrav način zrediti.