Spletna stran Rdeči voz – Radio Flyer

Kdo je Radio Flyer?

Radio Flyer je slavna ameriška blagovna znamka, ki je na voljo tudi v Sloveniji v spletni trgovini chebeltza.com, podrobno pa je predstavljena na spletni strani rdecivoz.si. Blagovna znamka Radio Flyer je nastala pred 95 leti in se zelo uveljavila v vmesnem dolgem obdobju.

bigflyer-tricikel-5

Uveljavila se je do te mere, da se njena konkurenca v veliki meri zgleduje po njej, saj so znani po brezkompromisni kvaliteti, ki zagotavlja vašemu otroku varnost brez primere. Če si želite, da bo vaš otrok užival v igranju z naslednjo igračo, ki mu jo kupite, je odločitev za produkt Radio flyer zares pametna odločitev in več kot zelo razumna.

Od vozičkov do konjičkov

Radio Flyer izdeluje otroške vozičke, poganjalce, trikolesnike, gugalne konjičke za otroke ter še mnogo več, seveda izjemni so njihovi skiroji in otroška kolesa. Če se najprej ustavimo in pomudimo pri otroških vozičkih je tu vredno izpostaviti neverjetno kakovost izdelka, ki je narejen zelo trdno, saj so se mu med izdelavo posvečali strokovnjaki z večletnimi izkušnjami, ki so svoj izdelek izpopolnili do potankosti. Antonio Pasin, se je zavezal, ko je leta 1917 ustanovil podjetje, da bo prinesel radost vsakemu dečku in vsaki deklici. To je več kot odlično tudi opravil.

pathfinder-voz-8

Igrača za vedno

Otroški poganjalci, ki jih proizvaja Radio Flyer so natančno izdelani in zelo klasični in prav nič kontemporalni, kar pomeni, da je velika verjetnost, da se bodo ohranili še za generacije otrok vaših otrok. S tem bo pridobljena tudi neke vrste igričarska zapuščina, ki bo prehajala tradicionalno iz roda v rod, saj je izdelava trpežna in zelo vzdržljiva. Otrok se bo na poganjalcu za otroke lahko zares sprostil, razgibal in se radostno nasmejal. Poganjalci so različnih oblik in vrst, kar pomeni, da bodo vzbujali otrokovo zanimanje in domišljijo ter ga tako zamotili za veliko dolgih ur brezskrbnega igranja.

Originalni in s tem tudi prvotni rdeči voz pa je dodobra zaznamoval zgodovino podjetja, ki ga je ustanovil Pasin v svoji delavnici, kjer je dolge nočne ure preživel ob izdelavi igrač in jih podnevi z veseljem in skrbjo do otrok prodajal. Razvoj pa je s tem pripeljal tudi do trikolesnikov za otroke, ki omogočajo otroku prvo navajanje na kolo in s tem na vožnjo s pravim kolesom kasneje. Trikolesniki za otroke so stabilni in omogočajo otroku varno igranje in vožnjo, ki bo otroku vedno znova risala nasmeh na obraz. Dodatki na trikolesnikih, ki so univerzalni in unikatni za Radio Flyer pa bodo omogočili, da se bo otrokova domišljija razširila do neslutenih obzorij.