Kaj je storitev obračuni merilnikov

Priljubljeno ter priznano slovensko podjetje Proen se ukvarja s številnimi storitvami, ki so povezane tudi z našim domom ter bivanjem v njem. Svoje storitve ponujajo tudi na spletni strani, tako da imamo še lažji dostop do njih. Med njimi je priljubljena storitev, ki jo podjetje imenuje obračuni merilnikov. Prvi korak, ki ga opravijo pri tej storitvi pa je, popis merilnikov ter izdelava obračuna.

Potek popisa merilnikov ter izdelava obračuna

Podjetje Proen za nas opravlja tudi popis merilnikov ter izdelavo obračuna. Storitev sodi v sklop obračuni merilnikov, ki velja za eno od najbolj iskanih storitev tudi na njihovi spletni strani. Popis merilnikov se opravlja za porabo toplotne energije in tople ter hladne vode. Podjetje odčitavanje izvaja na daljavo, in sicer enkrat na mesec.

V praksi to pomeni, da vstop v stanovanje ali v poslovni prostor sploh ni potreben. Po popisu merilnikov sledi izdelava obračunov. Ti se izdelujejo z dovršenimi programskimi rešitvami. Podjetje nam pri tem poda natančne informacije o porabi na transparenten način.