Povečanje prsi z vsadki ali pa z lastno maščobo

Dejstvo je, da so prsi oziroma dojke že od nekdaj simbolizirajo ženstvenost pa tudi zdravje. Imajo namreč prav posebno funkcijo v času dojenja, vse življenje pa so prav tako zelo opazen del ženske lepote. Kljub temu pa prsi pri številnih ženskah niso povsem popolne oziroma skladne s telesom. Morda niso dovolj velike, morda so celo prevelike ali pa niso dovolj simetrične. Posledično lahko pri ženskah to povzroča najrazličnejše težave, na primer s hrbtenico, ponavljajočimi se vnetji.

K sreči se lahko omenjene pomanjkljivosti dojk s pomočjo postopkov estetske ter plastične kirurgije odpravijo. Povečanje prsi na primer lahko izjemno izboljša njihovo obliko, prav tako tudi samo velikost.

Povečanje dojk z lastno maščobo

Napredek v postopkih plastične kirurgije je v zadnjih letih omogočil povečanje prsi na veliko bolj naravni način, torej brez vstavljanja umetnih materialov in brez nastajanja večjih brazgotin. Prsi se namreč lahko učinkovito povečujejo kar z lastno maščobo.

Pri takšni povečavi dojk se najprej s pomočjo liposukcije skozi nekaj milimetrske luknjice odvzame maščoba na delih telesa, kjer jo je preveč. Navadno so to boki, trebuh ali pa stegna. Maščoba se nato temeljito prečisti in nato skozi izjemno majhno kanilo vstavi v dojko. S tem se dojke tudi povečajo.

Vse kar bi želeli izvedeti o povečanju prsi z lastno maščobo.

Lahko rečemo, da ima povečanje prsi z lastno maščobo v primerjavi s klasično povečavo s silikonskimi vložki izjemno veliko prednost. Po takšnem posegu namreč v telesu ni umetnega materiala. Tudi brazgotine so po posegu minimalne, velike so namreč le nekaj milimetrov. Praktično so povsem neopazne, in to tudi na povsem golem telesu.

Preberite več: Povečanje prsi z vsadki ali pa z lastno maščobo