Yogu Joy za okusna domača razvajanja

Kako pomembna je zdrava prehrana, se zavedamo vse bolj, res pa je, da je z zdravo in predvsem domačo prehrano včasih tudi križ. Zdrava živila so draga, marsikdo nima časa za pripravo obrokov doma, otroci pa se nad zdravimi jedmi pogosto zmrdujejo.
Eden od pripomočkov, s katerim lahko odpravimo vse tri naštete težave je Yogu Joy. Yogu Joy je naprava za izdelavo jogurtov in sladoleda, s katero brez težav pripravimo zdrave jedi doma, za malo denarja, in predvsem brez zmrdovanja – gotovo namreč ni otroka, ki mu ne bi prijal slasten sadni jogurt ali domač sladoled.

Yogu Joy ni zgolj enodnevna kaprica

Med kuhinjskimi napravami, ki so dolga leta veljale za klasiko, na primer opekač kruha ter avtomat za filter kavo, si zadnja leta utirajo svoj prostor tudi sodobnejše, katerih namen je priprava zdravih obrokov. Ena od tistih, ki so najbolj priljubljene, je naprava za smoothie, ki je izboljšala način priprave zdravih jedi za marsikatero družino, sedaj pa se pridružuje še Yogu Joy.

aparat za pripravo domačega jogurta in sladodela

Glede na to, da je naprava za smoothie postala klasika in jo najdemo v skoraj vsakem gospodinjstvu, tudi za aparat za pripravo domačega jogurta in sladoleda pričakujemo, da bo postala klasični aparat v marsikateri kuhinji – torej aparat, ki se ne bo uporabljal zgolj nekaj mesecev, nato pa bomo nanj pozabili, temveč bo dejansko ves čas v uporabi. Zakaj? Ker tudi Yogu Joy nudi poceni domačo pripravo zdravih jedi – in poleg tega še tistih, najbolj slastnih, pri katerih kombiniramo zdrave beljakovine in sadje ter oreščke, torej dejansko govorimo o malicah in prigrizkih, ki poskrbijo za zdravo sladkobo.

Kako deluje Yogu Joy?

Kot omenjeno, je Yogu Joy kombinirana naprava, ki združuje dva doslej ločena aparata: aparat za pripravo jogurta in aparat za pripravo sladoleda. Pri pripravo jogurta poskrbi za temperaturo, ki je primerna za razmnoževanje mlečnih bakterij, ki so značilne za jogurt, pri pripravi sladoleda pa za temperaturo, ki omogoča zamrzovanje živil. Tako lahko tudi iz povsem istih sestavin naredite dva izdelka – ali skodelico napolnite z okusnim zdravim jogurtom, ali pa s sladoledom.

Priprava z Yogu Joy je v obeh primerih poceni – osnova je namreč mleko, temu pa dodajate dodatke po svojem okusu. To je lahko sezonsko sadje z domačega vrta, ali pa se odločite za dodajanje drugih zdravih živil, s polic z zdravo prehrano. Vsekakor vas bo takšna priprava z Yogu Joy stala veliko manj, kot če bi v trgovini kupili že narejen jogurt ali sladoled, poleg tega pa se boste izognili še vsem nezdravim aditivom, tako izboljševalcem okusa kot sladkorju in vsemu drugemu, kar v zdravo prehrano ne spada.

Električni ekstraktor medu ima naslednje prednosti pred ročnim: primeren za industrijska okolja, pridela več medu, … Še več informacij o ekstraktorju medu si lahko preberete s klikom na povezavo.