Za zdrave rastline je potrebno najboljše gnojilo

Zdrave in lepe rastline zahtevajo poleg naše ljubezni še primerno in bogato mešanico hranil v obliki gnojila. Če izberemo primerno gnojilo, bomo lahko uživali čudovitem vrtu ali travniku kadarkoli. V tem kratek vodiču bi vam radi predstavili izdelke podjetja Plagron – podjetje, ki je znano svojih visoko-kvalitetnih izdelkih na evropskem trgu.

Ker so njihovi izdelki tako za začetnike kot profesionalce, jih lahko uporabljamo kjerkoli in kadarkoli. Vabimo vas, da si preberete ta kratek članek o podjetju Plagron in njihovih dveh najbolj uporabljenih vrstah gnojil.

Podjetje Plagron

Podjetje Plagron je z nami že več kot 25 let. Vse se je začelo na Nizozemskem, kot majhna farma, kjer so izdelovali gnojila in substrate. Od takrat je so izoblikovali svojo znamko in začeli poslovati po vsej Evropi in sedaj tudi Ameriki.

Plagron

Plagron je najbolj znano po svojih gnojilih, ki uporabljajo preizkušene in vrhunske formule za oskrbovanje rastlin. Njihov raziskovalni oddelek je posvečen iskanju najboljše rešitve. To pomeni, da se njihova gnojila vedno izboljšujejo ter obsegajo večji razpon uporabe v različnih pogojih.

Kupujete novo vrtno pohištvo? Potem si s klikom na povezavo preberite nasvete vam bodo prišli še kako prav pred nakupom.