Team building program

Ste že slišali v za escape room v Ljubljani iz katerega lahko pobegneš v eni uri? Escape room je namenjen za vse generacije, ki želijo v sebi najti pustolovski in raziskovalni duh, ter napeti svoje možgančke, da se reši iz sobe, ki je polna ugank.team-building
Ta stvar je obnorela skoraj cel svet, saj prihajajo tudi iz Japonske in drugih večjih držav, da sami izkusijo to izkušnjo. Odkar je v Ljubljani escape room se je turizem tudi precej povečal. Team building program ti bom pomagal odkriti sposobnosti, ko so: timsko sodelovanje in razvoj strategije, prilagodljivost v novih situacijah, spopadanje s časovnim pritiskom, spretnost in komunikacijske sposobnosti, ter tudi vodstvene sposobnosti. Vse to lahko odkriješ in razviješ pri sebi in postaneš pravi pustolovski udeleženec za Team building program.

Team building program in Escape room

Če se boste udeležili te igre in vas bo zanimal Team building program (http://www.thekey.si/team-building-slovenija/), potem se boste morali spopasti z veliko stvari. Najprej vas bodo zaprli v sobo iz katere se boste morali rešiti v največ 70 minutah. V njej so uganke, namigi in skriti načrti kako pridete do ključa, da se rešite iz te sobe. Ena soba je narejena na princip kot je živel DaVinci, ki je imel veliko skrivnosti in so bile hranjene na varno. Druga soba pa je narejena po principu Sherlocka, ki se je znal prilagoditi v vsakem okolju in je bil znan po logističnemu razmišljanju. Pomembno je, da v sobo uporabite vse logistične, matematične in pustolovske sposobnosti, napnete možgančke, ki vas bodo pripeljali do željenega cilja. Naj pa vas spomnimo, da v sobi niste sami in kot pravi pregovor »več glav, več ve« se vam bo zagotovo lahko rešiti iz sobe, le če boste dobro sodelovali. Team building program zahteva, da daste vse od sebe in se naučite popolnega sodelovanja, ker vas le sodelovanje in dobro razmišljanje lahko rešita iz te sobe. Namigi, kode, šifre in skriti predmeti bodo hitra rešitev za odkrivanje ugank, ki so vam podane, da lahko odidete iz sobe. Če pa se vam zgodi, da se v sobi ne počutite dobro, pa morate to hitro povedati in vas bodo spustili ven, brez kakršnih koli težav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja