Zasijte z ličili Revolution

Vsekakor pa je pomembno, da se osredotočimo na pravilno nego kože obraza. Saj je lepa in zdrava koža dobra podlaga za skoraj vse vrste ličil. Dokler make up uporabljamo bolj kot modni dodatek in v zmernih količinah, nas za zdravje svoje kože ne rabi prav nič skrbeti. Senčila, puder, rdečila, maskara in druge vrste ličil nanesemo na pravilno negovano kožo in jih tudi pravočasno odstranimo. Tako zagotovimo koži zadostno količino počitka pred nanosom novega sloja ličil.

Nega obraza in odstranjevanje make upa

Revolution make up

Nega kože mora biti opravljena vsaj pred spanjem in zjutraj. V zgodnji odrasli dobi poiščemo za nas ustrezno vlažilno kremo, občasno pa naredimo tudi piling obraza. Pravilnega nanosa make upa se moramo naučiti, da dosežemo želene učinke in uporabljamo pravo mero izdelkov. Revolution je pripravil palete senčil, različne odtenke podlag, pudrov, osvetljevalcev, šmink in drugih ličil izmed katerih lahko izbiramo.

Ne pozabimo pa na nakup ustreznega odstranjevalca make upa, s katerim kožo primerno očistimo. To moramo storiti po vsakem nanosu ličil, vsaj pred spanjem.

Preberite si nadaljevanje članka na temo o “Revolution make up“.