100 top tržnikov – edinstven trening trženja

Zaposlitveni portal MojeDelo.com skupaj s podjetjem Lisac&Lisac vpisuje v 4. generacijo edinstvenega programa 100 top tržnikov. Program je namenjen tako izkušenim prodajnikom, kot tudi tistim, ki šele vstopajo v svet prodaje in trženja.  4. generacija s tri-mesečnim treningom prične marca 2012.

100 top tržnikov

Dejstvo je, da moramo vsi znati prodajati – prodajne veščine potrebujemo vedno, v vseh aspektih življenja. Prodajamo sebe, svoje podjetje, produkte, ideje itd. Boljši prodajalci živijo bolje. Zato smo pripravili program, kjer vas bomo dejansko naučili pravilnega razmišljanja, ki ga potrebuje vsak dober tržnik.

 

Prodajnih veščin in celovitega prodajnega razmišljanja se lahko naučite in kar je najlepše, hitro ga lahko unovčite. Danes imate priložnost, da postanete del edinstvenega treninga 100 top tržnikov, oblikovanega tako, da garantirano izboljša vaše prodajne sposobnosti.

 

Program smo sestavili sodelavci zaposlitvenega portala MojeDelo.com in marketinški guru Aleš Lisac (eden največjih slovenskih marketinških strokovnjakov, za vas je izbral 20 predavateljev, gurujev na svojih področjih).

 

Program je sestavljen vsebinsko razdeljen na dva dela:

Serija predavanj priznanih slovenskih trženjskih strokovnjakov (20+). Ti vam bodo bodisi predstavili veščine, znanja in orodja, ki jih potrebuje uspešen tržnik, ali pa vam bodo predstavili svoje primere uspešnega trženja – kako so v industrijah z na videz standardnim načinom prodaje z inovativnostjo in iznajdljivostjo uspeli najti nove, uspešne načine prodaje.

 

Pripravite celovito trženjsko strategijo za izbrano podjetje – s pomočjo mentorjev boste v 3 mesecih pripravili celovito prodajno strategijo za določeno podjetje. Vzeli boste produkt/storitev in 3 mesece aktivno razmišljali o tem, kako bi ga najlažje prodali. Skozi pripravo prodajne strategije vas naučimo, da boste o prodaji razmišljali celovito in boste sposobni najti uspešen način prodaje za katerikoli produkt/storitev.

 

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačno predstavitev programa 100 top tržnikov, ki bo v sredo, 29. februarja, v Ljubljani.