Gorilci na pelete Biawar

Proces peletiranja pretvori suho žagovino v valjčke, katerih premer meri od šest do osem milimetrov in katerih dolžina znaša nekje od 10 do 30 milimetrov. Lesni peleti so zelo gosti, njihova vsebnost vlage pa znaša manj kot 10%. Gre za standardizirano obliko biomase, ki omogoča zelo visoke izkoristke pri izgorevanju. Tudi vi lahko sedaj s pomočjo podjetja Tersus pridete do svoje peči na pelete ali pa gorilca na pelete proizvajalca Biawar. Podjetje Tersus je namreč distributer in ekskluzivni zastopnik določenih klimatskih naprav, električnega ogrevanja, toplotnih črpalk, solarnih sistemov in pa tudi peči ter gorilcev na pelete.

Gorilci na pelete Biawar so gorilci švedske znamke, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami pri ogrevanju na pelete. Tersus vam tako lahko ponudi kvalitetno zasnovane in izdelane vrhunske gorilce na pelete. Ponudba omenjenega podjetja, ki ga lahko najdete na www.tersus.si, zajema tri modele gorilcev na pelete. Vsi trije gorilci na pelete so izdelani iz najbolj kakovostnega jekla. To jeklo prenese izjemno visoke temperature. V ponudbi gorilcev na pelete podjetja Tersus boste našči modele PB 10, PB 20 in PB 20 MAX.

Prva dva modela imata vgrajeno regulacijo na samem gorilcu in ju lahko uporabimo za vgradbjo na obstoječe peči na olje s predelavo na ogrevanje na pelete. Tretji model gorilca na pelete pa je namrenjem izključno za vgradnjo na določen kotel, ki ima prilagojeno kotlovsko regulacijo za delovanje omenjenega gorilca. Za več informacij o teh gorilcih je najbolje, da kar pokličete ekipo podjetja, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč.

Za konec pa strnimo še prednosti ogrevanja na pelete. Ogrevanje na pelete vam nudi širok spekter uporabe, nizke stroške ogrevanja, je ekološko, vsebnost pepela je nizka, maloprodajna cena je ugodna, možna je subvencija, poleg tega pa so peleti vedno na zalogi. Če tudi vas zanima peč ali gorilec na pelete, ne odlašajte več in obiščite ustrezno podjetje, ki vam bo pomagalo do najboljše rešitve za vas.