Ljubezen na internetu

Vsakdanjega življenja si več ne znamo predstavljati brez interneta. Preko njega plačujemo račune, iščemo kraj, kjer bomo preživeli počitnice, se vključujemo v socialne mreže, brskamo za nečim pomembnim, igramo igrice … Se vključujemo na chat – kjer pa najdemo veliko iskanja spolnosti.

internetna ljubezenVir slike: http://www.guiasenior.com

Očitno je ljudem postalo veliko lažje iskati to kar potrebujejo na internetu. Vključno s seksom. Pa ne mislite, da to iščejo zgolj tisti s premalo samozavesti, da bi osvajali v živo. Iščejo tudi starejši zdolgočaseni poročeni moški, predvsem mlajše ženske. Iščejo mladi fantje, devičniki, ker se tako pač najlažje dobi punce – se naj bi. Ah, pa ne samo punce, tudi fante. Vsekakor pa je večja populacija moška kot ženska.

Saj ne, da bi bilo s tem kaj narobe, na tak način iskati partnerja/e. Preko interneta se lahko tako veliko bolje spozna osebo, kot pa če bi jo po videzu. Obstajajo pa pasti, ki se jim hitro lahko nasede.

V veliko filmih se opozarja na najpomembnejšo past – pedofile in zlorabe. Brez skrbi, po statistikah jih v Sloveniji ni veliko. Seveda se tudi lahko zgodi, da se punca domeni za zmenek s tipom, ki ga še nikoli ni videla, potem pa ugotovi, da ni to, za kar se je izdajal. Kar je milejša verzija.

Če že slučajno spadate med to populacijo, bodite previdni. Sicer ponavadi ljudje ne lažejo, če najdejo koga, s katerim bi lahko izživljali svoje fantazije, kljub temu pa se resnice hitro prikrojijo. Morda res bolje spoznate osebo na tak način, a oseba se lažje predstavlja kot nekdo, ki v bistvu ni.